2020-09-21 14:59:59• hírek • Bede Emőke

Három sofőr ellen is büntetőeljárást indítottak az elmúlt hétvégén

Nem telt eseménytelenül a Szatmár megyei rendőrök hétvégéje, hiszen amellett, hogy több mint 290 helyszíni bírságot szabtak ki, több közúti bűncselekményre is fényt derítettek.

Pénteken, 13 óra körül a tasnádi Livezilor utcánban egy 20 éves, helybeli fiatalembert állítottak meg a közlekedési rendőrök. Az ellenőrzés során nem csak az derült ki, hogy az autó nincs forgalomba írva, hanem az is, hogy a fiatal sofőr egyetlen kategóriában sem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal.


Szombat este Avasújvárosban is közúti ellenőrzést tartottak a rendőrök. 22 óra 30 perc környékén egy olyan helybeli férfit sikerült kiszűrni a forgalomból, ki bizony ittasan ült volán mögé, leheletében a készülék ugyanis 0,86 mg/l értéket mutatott ki. Az illetőről ezen felül az is kiderült, hogy autóvezetői engedélyét a hatóság már korábban felfüggesztette egy másik kihágás okán.


Vasárnap első perceiben pedig a sárközújlaki rendőrök egy olyan 56 éves, mikolai férfit állítottak meg, akiről ugyancsak azt mutatta a szonda, hogy szeszesitalt fogyasztott indulás előtt. A készülék kijelzőjén a 0,63 mg/l-es érték jelent meg, így a sofőrt kórházba szállították, hogy légalkoholszintjét is megállapítsák.


A rendőrség mindhárom esetben büntetőeljárást kezdeményezett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: